Rådgivning og beregning

Teknisk rådgivning omkring lastbiler, opbygninger, kraner, entrprenørmateriel, hydraulik og transportløsninger.

På baggrund af mange års engagement i kran-, lastbils- og opbygningsbranchen, driver jeg rådgivende ingeniørfirma med specialer inden for transport- og entreprenørbranchen.

Opgaverne der er løst gennem årene, har været mange og stærkt varierede. Der er således et bredt og solidt fundament for at løse alsidige opgaver for transportbranchen, små som store opgaver, simple som komplicerede opgaver.

Hvad enten det drejer sig om specialløsninger, beregninger til myndighederne eller deciderede konstruktionsopgaver, så kan det betale sig at være på forkant af situationen. Det er vigtigt at der kontant styres uden om eventuelle fejlmuligheder når der skal indvesteres i transportmateriel.

Kort sagt rådgiver jeg på basis af indhøstede kompetencer og ny viden, til gavn for effektive transportløsninger.

Det handler også om økonomi. Konkurrencesituationen og økonomien bliver styrket når fejltagelser undgås ved investering i transportmateriel.

Ved “syn og skøn” ser jeg ofte at problemerne kunne være undgået hvis blot der var udvist den rette omhu i forbindelse med handlen og fastlæggelse af specifikationen.

Brug derfor den rette tekniske rådgivning, så tidligt som muligt i processen. Herved sikres et godt og funktionelt værktøj og et bæredygtigt grundlag for god indtjening.

Er der utilsigtet opstået problemer med et produkt, så rådgiver jeg naturligvis også gerne.